Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Τα ναρκωτικά περνάνε άφθονα από τα αφύλαχτα σύνορα!

Όσο τα τοπικά ράδια, ιστολόγια και εφημερίδες ασχολούνται με καραγκιοζιλίκια συμβαίνουν πολύ σοβαρά πράγματα στην περιοχή μας όπως τα ξημερώματα του Σαββάτου της 8 Φεβρουαρίου....


Πάνω από 805 κιλά χασίς επιχείρησαν να ξεφορτώσουν στην παραλία του Βάλτου τέσσερα άτομα, δύο Αλβανοί και δύο Έλληνες, κάτοικοι της περιοχής, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Τα δύσβατα μονοπάτια στα βουνά και τις ερημικές παραλίες χρησιμοποιούν τα κυκλώματα διακίνησης προκειμένου να μεταφέρουν τις ναρκωτικές ουσίες στην Ελλάδα.
Οι παραλίες της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας, που κατά τους χειμερινούς μήνες βρίσκονται μακριά από τα ανθρώπινα μάτια, όλο και περισσότερο μετατρέπονται σε «περάσματα» των κυκλωμάτων.

Πριν λίγες ημέρες οι λιμενικοί είχαν εντοπίσει χασίς και βάρκα στην παραλία Κρυονερίου Πάργας.
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί της Δίωξης Θεσπρωτίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών έδωσαν ένα ακόμη καίριο χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης.
Οι αστυνομικοί έχοντας τις πληροφορίες για διακίνηση μεγάλης ποσότητας με πλωτό μέσο, επόπτευαν υπομονετικά το χώρο της παραλίας του Βάλτου.
Έτσι μόλις το σκάφος προσέγγισε την ακτή και τα τέσσερα άτομα άρχισαν να ξεφορτώνουν τους σάκους οι αστυνομικοί έκαναν τη δική τους επιχείρηση με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν όλους. Πρόκειται για δύο Αλβανούς , ηλικίας 40 και 45 ετών, και δύο Έλληνες, κατοίκους της περιοχής, ηλικίας 43 και 58 ετών.
Στο σκάφος ήταν φορτωμένο 19 σάκοι με χασίς. Με την ολοκλήρωση του ζυγίσματος προέκυψε ότι το συνολικό βάρος της ποσότητας που κατασχέθηκε ανέρχεται στα 805 κιλά και αποτελεί την μεγαλύτερη ποσότητα που πέφτει στα χέρια της Αστυνομίας από την αρχή της φετινής χρονιάς.  

πηγή:http://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου