Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

«Η Ελλάδα πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα»!!!

«Η Ελλάδα πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα», τόνισε μετά τη συνάντησή του με την καγκελάριο ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι είχε μία πολύ καλή συνεργασία με την Άνγκελα Μέρκελ, με την οποία μίλησαν για τον…

προϋπολογισμό και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
«Όπως είπε η καγκελάριος, η Ελλάδα πέτυχε ένα πρωτογενές πλεόνασμα». Αναφερόμενος στις διαρθρωτικές αλλαγές, υποστήριξε ότι: «Έχουμε καλύψει μια μεγάλη απόσταση, δεν πρέπει να σταματήσουμε τις προσπάθειες». Τόνισε ακόμη ότι η «Ελλάδα έχει πετύχει πολλά στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, κάθε χρόνο ανεβαίνει η Ελλάδα προς τα πάνω».
Αναφέρθηκε βέβαια και στο βάρος των Ελλήνων λέγοντας: «Γίνονται με τεράστιο κόστος και θυσίες του ελληνικού λαού. Πρέπει να γίνουν και άλλα και πρέπει να συνεχίσουμε. Μπαίνουμε σε διαδικασία ανάκαμψης, υπάρχει φως στο τούνελ. Η ανάκαμψη δικαιώνει και τις θυσίες που τώρα πλέον αρχίζουν και αποδίδουν. Έχουμε επιστρέψει στα προ της κρίσεως επίπεδα».
Αναφέρθηκε ακόμη και στις συζητήσεις που είχε με την καγκελάριο για την τρέχουσα μεταρρυθμιστική ατζέντα. Και σημείωσε ότι «Όλοι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω την καγκελάριο για τη στήριξη. Η επιτυχία μας μέχρι τώρα αντανακλά την Ευρώπη συνολικά. Θυμηθείτε πώς ήταν η Ελλάδα 15 μήνες πριν. Αυτό το ταξίδι θα το ολοκληρώσουμε και θα είναι μια μεγάλη επιτυχία».
http://www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου