Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Συμπλοκή με τους ένοπλους Αλβανούς δραπέτες στην Καστοριά!!!!

Οι άνδρες της Συνοριοφυλακής κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους δράστες

Ανθρωποκυνηγητό που θυμίζει «ημέρες Μάριον Κόλα» βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς όλα δείχνουν ότι πίσω από την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στο Γράμμο, κρύβονται οι τρεις επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες που έχουν διαφύγει από τη φυλακή Ντρένοβα 170 χιλιόμετρα νοτίως των Τιράνων!

Οι δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται με αυτοκίνητο κοντά στο χωριό Χρυσή, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Αλβανία. Τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, όμως εκείνοι άνοιξαν πυρ με τουλάχιστον δυο Καλάσνικοφ εναντίον τους, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κάποιον από αυτούς. Ωστόσο, εγκατέλειψαν το όχημά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή μέσα στο σκοτάδι και τη βλάστηση.

Οι άνδρες της Συνοριοφυλακής, όμως, κατάφεραν να συλλάβουν έναν από αυτούς, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα αυτόματο Καλάσνικοφ. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποιος από τους τρεις δραπέτες που παρέμεναν ασύλληπτοι είναι. 

Πρόκειται για τους Εντουαρντ Λούλα, Ρεΐζ Χατζιράι και Γκεζίμ Γκούρι, οι φωτογραφίες των οποίων έχουν σταλεί αμέσως μετά την απόδραση στην ΕΛ.ΑΣ. με την επισήμανση ότι είναι «οπλισμένοι και επικίνδυνοι».

Οι συνολικά επτά ισοβίτες -όλοι καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονίες- αφόπλισαν το βράδυ του Σαββάτου τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και δραπέτευσαν εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα. Όμως, οι τοπικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερις από αυτούς, ενώ οι άλλοι τρεις εξαφανίστηκαν, αναζητώντας -προφανώς- διέξοδο προς την Ελλάδα.

Αυτοί είναι οι τρεις Αλβανοί δραπέτες

 

 

   
 πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου