Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ξύπνησαν οι δημαρχαίοι;;;;;;

Ύστερα απο άπειρα γεγονότα όπως, κλοπές σπιτιών,κλοπές αυτοκινήτων,κλοπές μοτοσικλετών, ένοπλες ληστείες, απόπειρες δολοφονιών, εμπόριο όπλων, εμπόριο ναρκωτικών αλλα και πολλες ακόμα εγκληματικές πράξεις Αλβανών κακοποιών στην Ήπειρο αλλα κυρίως στα σύνορα(υπάρχουν αποδείξεις) τώρα θυμήθηκαν οι δημαρχαίοι;




Με συντονισμένες ενέργειες αποφάσισαν να προχωρήσουν οι δήμαρχοι, Φιλιατών, Πωγωνίου, Κόνιτσας και Νεστορίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας στην ελληνοαλβανική μεθόριο και στις γύρω περιοχές ! 
Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια κοινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 11.00 στο δημαρχείο Πωγωνίου, στο Καλπάκι Ιωαννίνων.
Ο δήμαρχος Κόνιτσας, Παναγιώτης Γαργάλας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «θα πρέπει επιτέλους το κράτος, πέραν από τις υποσχέσεις, να ενεργοποιηθεί επί της ουσίας». «Για το κοινό πρόβλημα των παραμεθόριων δήμων ζητάμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς» πρόσθεσε.
Επίσης, αίτημα των δημάρχων είναι να γίνει μία ειδική μελέτη για τη φύλαξη των συνόρων με ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης, η οποία θα ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ.
Οι τέσσερις δήμαρχοι επαναφέρουν το πάγιο αίτημα να ενισχυθούν τα αποδυναμωμένα στρατιωτικά φυλάκια της μεθορίου και να επιστρέψουν οι φύλακες στα σύνορα και τα ακριτικά χωριά.

πηγή:greeknation.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου